Skill and Trade, adică amenajări interioare cu specific românesc.

Nu, nu suntem un fel de mâncare dar suntem pasionaţi de tot ce e tradiţional. Ne plasăm la limita dintre între artizanat şi design interior. Misiunea noastră este să întoarcem domeniul amenajărilor interioare înapoi la rădăcini. Deci, back to the roots!

Tradiţionalul este pilonul esenţial al gândirii noastre estetice. Ne place să ne jucăm cu modele geometrice din cultura populară şi să le adaptăm specificului unor spaţii moderne. Referinţele noastre de brand se întind de la Coloana Infinitului până la porţile maramureşene. Totuși, spatiile asupra cărora intervenim sunt cât se poate de contemporane.

Nu ne impunem, deci, nicio limită: un restaurant cu specific românesc amenajat în stil tradiţional sau un butic dintr-un mall executat cu un design inedit și înzestrat cu modele populare, chiar şi un apartament pentru proprietari mai exigenţi şi cu gusturi ceva mai pretenţioase.

Orice comandă e o provocare creativă.

Să nu uităm esenţialul: avem meşteri extrem de pricepuţi care folosesc materiale de cea mai bună calitate. Totul la un preţ rezonabil, personalizabil în funcţie de client şi de modul în care reuşeşte să ne intrige cu ideile lui.

Vorba lungă sărăcia omului. Noi suntem oameni ai acțiunii. Așa că pentru mai multe detalii pune mâna pe telefon şi cheamă-ne la o discuţie FAȚĂ ÎN FAŢĂ!